Bekijk onze video op GorkumTV!

© Screenshot: GorkumTV

Wat zijn we blij met de prachtige beelden die Leroy Brood van Gorkum TV maakte van de opening van de Escape room. 

 

Bekijk nu de opening van de Escape Room terug op

 www.gorkum.tv of de gratis App. 

 

 

 

 


Feestelijke opening Escape Room

© Foto: GP-foto

 

Woensdag 16 Mei gebeurde het de opening van Escape Room "het verhaal van Olivier". Wethouder Hans Freije onthulde samen met Linda Cramer, vrijwilliger en PR-medewerker bij het Natuurcentrum, het bord: "het verhaal van Olivier - Escape room"op een klein schuurtje achter de speeltoestellen. Waarna het draaiboek werd overhandigd aan Gitta Spruit, directeur van het Natuurcentrum.

 

Het schuurtje ziet er dan wel klein uit, maar hierin is een grote attractie verwezenlijkt. Het Natuurcentrum is hiermee een raadselachtig avontuur rijker met de Escape room, zoals het nu heet. 

 

 

 


Gorkum TV aanwezig bij opening!

Er gebeurt heel veel in Gorinchem en dat is precies wat Gorkum TV jou laat zien. Door middel van een online televisiekanaal brengt Gorkum TV het nieuws jou huiskamer in. 

 

Gorkum TV beleefde een aantal weken terug nog hun 1 jarig bestaan. 

Bij de opening van de Escape Room op 16 mei is Gorkum TV aanwezig voor het vastleggen van dit feestelijke moment. 

 

Wil je weten wat er allemaal in Gorinchem te beleven is?

Volg dan het laatste nieuws op www.gorkum.tv op facebook en/of de gratis app!

 


Openingsactie op Lente Doe Dag 2018

Op 21 mei 2018 van 10:30 tot 16:00 uur is er Lente  Doe Dag op het Natuurcentrum in Gorinchem. Op deze dag zijn er allerlei leuke activiteiten te doen op het eiland. 

 

Kom gezellig langs en maak gebruik van de introductiekorting van de Escape room. Want alleen op Lente Doe Dag mag je voor slecht € 5,- per persoon (kinderen onder de 8 jaar voor slechts € 2,50)  jou avontuur reserveren aan het loket. Ben je helaas te laat met reserveren en is de dag zelf volgeboekt? Dan word jouw reservering doorgeschoven naar een volgende zaterdag of zondag voor dezelfde introductieprijs. 

 

Meer weten over de activiteiten op deze dag? Meld je aan op de Facebook van het Natuurcentrum en blijf op de hoogte!

  Klik hier. 

 

 


Natuurcentrum klaar voor opening escape room!

Op 16 mei 2018 opent Escape Room "het verhaal van Olivier" zijn deuren op het Natuurcentrum in Gorinchem! De feestelijke opening start om 15:00 uur. Dit in het bijzijn van mensen die hebben bijgedragen aan het tot stand komen van de escape room zoals Mirjam Oomen, manager van Kringloop Gorinchem. Ook Wethouder Freije is bij de opening aanwezig. 

 

Wij beleven dit moment ook graag samen met jou!

Ben jij er ook bij?